Hvad kan jeg blive som matematiker?

Emil Renner Berthing og Jakob Bjerre Jensen
Erhvervsvejledning
Fredag, 14 maj, 2010, at 14:15-15:00, in Aud. D1 (1531-113)
De fleste matematikstuderende støder før eller siden på udsagn som "Arbejdsløsheden blandt kandidater i matematik er reelt ikke-eksisterende". Det er selvfølgelig betryggende -- omvendt kunne det måske være interessant at vide, hvad alle disse matematikere rent faktisk beskæftiger sig med. Måske vil man også støde på et fint lagkagediagram, der viser at en tredjedel af kandidaterne havner i gymnasiesektoren, en tredjedel i universitetsverdenen, og en sidste tredjedel i det private erhvervsliv. Men hvad laver en matematiker i en privat virksomhed? I forsøget på at få svar på dette har Eulers Venner inviteret to tidligere kandidater fra IMF på besøg for at fortælle om, hvad deres arbejde går ud på, og hvordan deres matematiske baggrund kan anvendes i den virkelige verden. På programmet er: Emil Renner Berting, der arbejder for webhosting firmaet One.com og Jakob Bjerre Jensen, der er ansat i Cryptomathic. Efter deltagernes oplæg vil der være mulighed for at stille spørgsmål.
Organiseret af: Eulers Venner
Kontaktperson: Rune Esdahl-Schou