7. ansøgningsrunde DG Centres of Excellence - Informationsmøde

Thomas Sinkjær
(Danmarks Grundforskningsfond)
Møde
Mandag, 14 juni, 2010, at 14:00-15:00, Mødelokale 2, Konferencecenteret, Aarhus Universitet

Søren Thomsen fra Ledelsessekretariatet oplyser, at Danmarks Grundforskningsfond v/direktør Thomas Sinkjær afholder informationsmøde om 7. ansøgningsrunde mandag den 14. juni, kl. 14-15 i mødelokale 2, Konferencecenteret, Aarhus Universitet.

Mødet er åbent for alle potentielle ansøgere.

Mødet vil omhandle fondens Centres of Excellence, hvortil der er forventet ansøgningsfrist den 29. november 2010. Fonden ønsker, ikke mindst, at gøre opmærksom på ansøgningsmulighederne blandt yngre forskere og spirende miljøer. På informationsmødet vil Thomas Sinkjær forklare fondens ansøgnings- og udvælgelsesprocedure nærmere, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Kontaktperson: Annette Møller