Orienteringsmøde om fagudbud F11 for statistik og sandsynlighed

Orientering om kandidatstudiet
Torsdag, 4 november, 2010, at 15:15, in Aud. F (1534-125)

der afholdes

orienteringsmøde om fagudbud F11 for statistik og sandsynlighed

for studerende på tredje år af bachelorstudiet og på kandidatstudiet:

torsdag den 4. november kl. 15.15 i Aud. F

Før mødet serveres der sandwich og sodavand

Tilmelding til forårets kurser (udbudt under NF) skal foretages over nettet i perioden fra 1. til 15. november. Ved mødet (og senere på IMF's informationskontor) udleveres en blanket, hvorpå de valgte fag også bedes anført, således at vi får mulighed for at lave et godt skema for fagenes tidsmæssige placering. Denne blanket bedes afleveret på Informationskontoret senest fredag den 19. november.

Kandidatstuderende skal hvert halve år ajourføre blanketten Godkendelse af kandidatprogram. Den ajourførte blanket skal for statistikere først godkendes af Preben Blæsild, som efter godkendelsen videresender den til Studiekontoret. Inden eller samtidig med at du afleverer den ajourførte blanket, skal du til en obligatorisk samtale om dit kandidatprogram. Samtaler afholdes med Preben Blæsild og Jørgen granfeldt Pedersen.

På gensyn ved orienteringsmødet.

Kontaktperson: Preben Blæsild