LaTeX for begyndere

Minikursus
Tirsdag, 9 november, 2010, at 17:15-19:00, in Aud. E (1533-103)

LaTeX er en anden måde at skrive sine dokumenter på end man er vant til fra fx Word. Det er udviklet af videnskabsfolk og professionelle typografer og det er derfor nemt for alle at skrive dokumenter, der ser professionelle ud -- hvad enten det er en aflevering eller et speciale. Specielt matematiske udtryk og referencer er nemme at arbejde med. Kom og hør hvordan LaTeX kan gøre skrivning af afleveringer og andre opgaver nemmere for dig.

Til foredraget vil du høre mere om hvad LaTeX er, hvordan det kan hjælpe dig og ikke mindst hvordan du kommer i gang. Efter foredraget vil du kunne få hjælp til at installere det på din egen computer.

Husk også, at du kan få hjælp til LaTeX hver tirsdag kl. 15-17 i Staff Lounge, der ligger over Vandrehallen på Matematik.

Kontaktperson: Steffen Videbæk Petersen