Orienteringsmøde om kandidatstudierne i matematik-økonomi og statistik og sandsynlighed

Orientering om kandidatstudiet
Onsdag, 16 november, 2011, at 15:15-17:00, in Aud. D2 (1531-119)
Der afholdes orienteringsmøder om fagudbud F12 for studerende på tredje år af bachelorstudiet og kandidatstudiet

• onsdag den 16. november kl. 15.15 om matematik-økonomi
  • onsdag den 16. november kl. 16.15 om statistik og sandsynlighed

Under det første møde og i pausen mellem de to møder serveres sandwich og sodavand. I pausen (kl. 16.00-16.15) håber vi at få en præsentation af studier i udlandet ved en repræsentant fra internationalt center.

Tilmelding til efterårets kurser (udbudt under NF) skal foretages over nettet i perioden fra tirsdag den 15/11 til tirsdag den 22/11. Ved mødet (og senere på IMF's informationskontor) udleveres blanket til ansøgning om instruktorat samt en blanket, hvorpå de valgte fag også bedes anført, således at vi får mulighed for at lave et godt skema for fagenes tidsmæssige placering. Ansøgning om instruktorat i mat.øk. bedes afleveret til Søren Glud Johansen senest fredag 30/11, og den anden blanket bedes afleveret på informationskontoret senest fredag 25/11.

Ved mat.øk--orienteringsmødet præsenteres de udbudt fag af

• Kent Andersen, Andreas Klose og Søren Glud Johansen
  • Rasmus Varneskov (Institut for Økonomi)
  • Kim Allan Andersen (ASB)

Kandidatstuderende skal hvert halve år ajourføre blanketten Godkendelse af Kandidatprogram. Den ajourførte blanket skal for mat.øk.'ere først godkendes af Søren Glud Johansen, som efter godkendelsen videresender den til Studiekontoret. Inden eller samtidig med at du afleverer den ajourførte blanket, skal du til en obligatorisk samtale om dit kandidatprogram. Samtaler om nationaløkonomi og om finansiering afholdes med Claus Munk og om operationsanalyse med Søren Glud Johansen.

Kontaktperson: Søren Glud Johansen (sgj@imf.au.dk)