Eulercykeltur

Eulers Venner
Søndag, 20 maj, 2012, at 15:00-21:00, Parkeringspladsen ved IMF

Året er ved at gå på hæld, og traditionen tro inviterer Eulers Venner på cykeltur til en forelæser. I år går turen til Henrik Stetkær i Viby.

Vi mødes på universitetet klokken 15, cykler en hyggelig tur i astadigt tempo gennem Marselisborgskoven -- med mulighed for pause ved et ishus -- og ender ved Henrik lidt før spisetid. Der vil være tændt op i grillen, og vi kan puste kollektivt ud med en øl/vand oven på turens strabadser. Derefter er der hotdogs i lange baner, grillkoteletter i den hemmelige Eulermarinade, hvidløgsflutes og andet tilbehør.

Vi sørger for at købe mad ind til alle -- derfor er det nødvendigt at tilmelde sig senest onsdag den 16. maj ved at skrive til euler@imf.au.dk. Prisen for alle lækkerierne er 50 kr (betales på dagen). Du skal selv tage drikkevarer med, men vi slår vejen forbi en butik, der har åbent.

Har man ikke lyst til at cykle, kan man tage en bus. Kloge af skade lover vi intet om, at vi ikke farer en smule vild.

Vi ses!

Organiseret af: Eulers Venner