Orienteringsmøde om fagudbud F13 for Matematik-Økonomi og Statistik og Sandsynlighed

Orientering om kandidatstudiet
Onsdag, 7 november, 2012, at 15:15-17:00, in Aud. D2 (1531-119)
Der afholdes orienteringsmøder om fagudbud F13 for studerende på tredje år af bachelorstudiet og på kandidatstudiet:

onsdag den 7. november kl. 15.15 i aud. D2 om matematik-økonomi

og

onsdag den 7. november kl. 16.15 i aud. D2 om statistik og sandsynlighed
.

Under de to møder serveres sandwich og sodavand.

Tilmelding til efterårets kurser (udbudt under ST) skal foretages over nettet i perioden fra torsdag den 1.11. til torsdag den 15.11. Ved mødet (og senere på instituttets informationskontor) udleveres blanket til ansøgning om instruktorat samt en blanket, hvorpå de valgte fag også bedes anført, således at vi får mulighed for at lave et godt skema for fagenes tidsmæssige placering.

Ansøgning om instruktorat i mat.øk. bedes afleveret til Søren Glud
Johansen senest fredag den 30.11., og den anden blanket bedes afleveret på informationskontoret senest fredag den 16.11.

Kandidatstuderende skal hvert halve år ajourføre blanketten Godkendelse af kandidatprogram. Den ajourførte blanket skal for mat.øk.’ere først godkendes af Søren Glud Johansen, som efter godkendelsen videresender den til Studiekontoret. Inden eller samtidig med at du afleverer den ajourførte blanket, skal du til en obligatorisk samtale om dit kandidatprogram. Samtaler om nationaløkonomi afholdes med Michale Stæhr, om finansiering afholdes med Peter Løchte Jørgensen og om operationsanalyse afholdes med Søren Glud Johansen.

På gensyn ved orienteringsmødet.

Søren Glud Johansen
Kontaktperson: Søren Glud Johansen