Tidsskriftet Travaux Mathématiques dedikerer en særudgave til Center for Kvantegeometri af Modulirum (QGM)

28.03.2017 | Lars Madsen

Den 25. udgave af tidsskriftet Travaux Mathématiques dedikeres til centerleder Jørgen Ellegaard Andersen og andre forskere ved QGM for deres videnskabelige arbejde med matematik.

”Formålet med denne særudgave er at give et snapshot af det interessante spænd inden for ren matematik og dets anvendelse, som praktiseres af forskere ved QGM”, skriver chefredaktør Martin Schlichenmaier i forordet til bogen.

Særudgaven indeholder 7 artikler forfattet af Jørgen Ellegaard Andersen i samarbejde med fire af hans ph.d.-studerende (N. Poulsen, J-J.K. Nissen, S. Marzioni and W.E. Petersen). De tre yderligere artikler i bogen er udarbejdet i tæt samarbejde med H. Fuji, M. Manabe, R.C. Penner, C.M. Reidys og P. Sulkowski.

Jørgen Ellegaard Andersen har netop modtaget sit første trykte eksemplar af bogen: “Naturligvis er jeg meget stolt og beæret over denne dedikation. Derudover er jeg rigtig glad for at have fået muligheden for at involvere mine studerende i dette projekt”.

Det er den matematiske forskningsenhed ved Luxembourg Universitet, som publicerer tidsskriftet ”Travaux mathématiques”. Det editeres af en international komité og alle artikler er fagfællebedømt. Chefredaktøren er Professor Martin Schlichenmaier fra Luxembourg Universitet.

Udgivelse