To AU-matematikere udpeget til Fellows of the American Mathematical Society

Jens Carsten Jantzen, Institut for Matematik, og Henning Haahr Andersen, Center for Kvantegeometri af Modulirum (QGM), er med på listen over Fellows of the American Mathematical Society, som blev offentliggjort 1. november 2012.

21.11.2012 | Lars Madsen

AMS FELLOWS American Mathematical Society (AMS) har indstiftet listen over fellows som et nyt initiativ for at fremme anerkendelsen af de dygtigste forskere inden for matematik.

AMS optager medlemmer på listen, som hart ydet et væsentligt bidrag til grundlæggelse, fremstilling, udvikling og formidling af matematikken. Som fellow fungerer man som rådgiver for AMS og skal være med til at vælge nye fellows.

Samtidig repræsenterer de nye fellows et ansigt udadtil for matematikforskningen i verdensklasse.

Jens Carsten Jantzen er professor ved Institut for Matematik og Henning Haahr Andersen er professor ved Center for Kvantegeometri af Modulirum (QGM)

Læs mere om Fellows of the American Mathematical Society