Foredrag for studerende er en foredragsrække for studerende ved Institut for Matematiske Fag. Vi mødes hver fredag kl. 14.30 til en præsentation på en time om et emne, der er valgt af ugens taler. Denne er en (ikke nødvendigvis ph.d.-)studerende ved instituttet. Foredragene er rettet mod folk på overbygningsdelen af uddannelsen, men de enkelte foredrag kan være mere eller mindre tilgængelige -- se de individuelle abstracts for detaljer.

Efter hvert foredrag mødes vi i fredagsbaren til yderligere diskussioner og til øl og pizza (som vil være gratis for foredragsholderen).

Vi vedligeholder en postliste, hvor vi hver uge annoncerer kommende foredrag. Hvis du vil tilmeldes postlisten, kan det gøres via dette postliste interface.

Hvis du har lyst til at holde et foredrag eller blot få mere information om foredragsrækken, kontakt da Thomas Schmidt.