Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Tilbud til den enkelte elev

Corona

Grundet corona er det pt ikke muligt at tilmelde sig som studerende for en dag på instituttet. Det er dog muligt at booke en virtuel samtale med en af vores studerende og få en snak omkring studiet.

Overvejer du at læse Matematik, Datavidenskab eller Matematik-økonomi? Her på siden finder du tilbud der kan hjælpe dig med studievalget. Vi tilbyder "Studerende for en dag" og virtuelle samtaler:

Studerende for en dag

Som ”studerende for en dag” kan du komme på besøg og følge en 1. års studerende en hel dag på uni: forelæsninger, læsegruppe-aktiviteter, teoretiske øvelser m.m. Besøget er gratis, du skal blot selv komme til og fra instituttet. Vi er meget fleksible i forhold til dato og tidspunkt, bare det ligger inden for vores undervisningsperiode. (Efterårssemester 2020: Mandag 31. august – lørdag 12. december).

Kunne du tænke dig at prøve livet som studerende på Institut for Matematik en enkelt dag, så book en dag som studerende her:


Virtuel samtale

Et alternativt tilbud til studerende for en dag er en gratis samtale med en af vores studerende. Her kan du høre om hvordan det er at læse matematik, matematik-økonomi eller datavidenskab og du kan stille alle dine spørgsmål direkte til en studerende. Tilbuddet gælder september-juni hvert år og kan specielt være relevant for dig der ikke har mulighed for at komme til og fra instituttet.

Ønsker du at booke en virtuel samtale, så anvend knappen herunder.


Bemærk: Dette er ikke en samtale med en studievejleder. Har du tekniske spørgsmål omkring ansøgning, merit, optagelseskrav m.m., så book en samtale hos en studievejleder på:

Nedenfor kan du se et par af vores 1. års studerende, som kan vise dig rundt eller bookes til en virtuel samtale.

Thomas Lykke Rasmussen, læser datavidenskab, bachelor

Christian Smedegaard, læser matematik, bachelor

Magnus Merrild, læser matematik, bachelor