Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Tilbud til gymnasieklasser

Corona 2021

Grundet corona vil vi ikke tage imod besøg i foråret 2021. Hvis I er interesseret i alternative muligheder kan I skrive til tang@math.au.dk for at høre mere. 
Vi udvikler lige nu ideer til foråret 2021, så hold jer opdateret her på siden. 

I besøgsservice tilbyder vi et spændende besøg på instituttet for alle interesserede gymnasieklasser. Tilbuddet er gratis og I skal blot selv sørge for transport til og fra instituttet samt eventuelt forplejning.

Vi skræddersyr programmet så det passer til jeres ønsker i forhold til dato, tidspunkt, indhold og fagligt niveau.

Følgende aktiviteter tilbydes i forbindelse med et besøg:

Foredrag om et matematisk emne (varighed ca. 1 time)

Vi er leveringsdygtige i de foredrag, der kan ses på

– men vi er hele tiden på udkig efter nye spændende emner om matematikken og dens anvendelser. Derfor er alle forespørgsler om nye emner meget velkomne.

Opgaveregning i forbindelse med foredraget (varighed ca. 1 time)

Til de fleste foredrag kan der tilvælges opgaveregning. Her får eleverne mulighed for at prøve kræfter af med det gennemgåede teoretiske stof.

Oplæg om studiet og studielivet (varighed ca. 30 minutter)

Her kan I vælge om I vil høre en introduktion til Matematik, Matematik-økonomi, Datavidenskab eller en samlet introduktion til de matematiske fag. Eleverne vil få et indblik i hvordan det er at være studerende på Institut for Matematik og de vil selvfølgelig få mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Rundvisning på Institut for Matematik (varighed ca. 20 minutter)

Her viser en af vores studerende jer rundt på instituttet. I kommer forbi kantinen, MATLAB, biblioteket, vandrehallen, solgården m.m. Vi viser også gerne uniparken efter ønske – her skal beregnes lidt ekstra tid i programmet.

For at kunne planlægges jeres besøg bedst mulig, vil vi gerne, at der tages kontakt mindst 4 uger før besøget skal finde sted.

Kunne I tænke at besøge os? Så udfyld formularen herunder.