Aarhus Universitets segl

Orienteringsmøde om Fagudbud F21 (Matematik-Økonomi)

Andreas Klose
Onsdag 21. oktober 2020 16:15–17:00 Aud. F (1534-125)
Orientering om kandidatstudiet
Der afholdes orienteringsmøde om fagudbud F21 for studerende på tredje år af bachelorstudiet og på kandidatstudiet onsdag den 21. oktober kl. 16.15 i Aud. F om matematik-økonomi.

Tilmelding til forårets kurser (udbudt under NAT) skal foretages over nettet i perioden fra søndag den 1. november til torsdag den 5. november. Til mødet findes en blanket som giver en oversigt over fagudbuddet i foråret 2021 samt links til kursusbeskrivelser på web siden home.math.au.dk/aklose/MATOEK/F2021/ .

Ansøgning om instruktorat i matematik-økonomi sker elektronisk på linket https://data.math.au.dk/apps/instruktor/login.cgi Næste runde af ansøgninger til instuktorater forventes at åbne den 1. november 2020.

Kandidatstuderende skal hvert halve år ajourføre deres kandidatprogram. Det sker elektronisk på web siden https://kontrakt.nattech.au.dk/. Bemærk, at kandidatprogrammet skal godkendes, inden der tilmeldes til kurser i perioden november 1-5. Inden eller samtidig med at du opsætter din kandidatkontrakt på https://kontrakt.nattech.au. dk/, skal du til en obligatorisk samtale om dit kandidatprogram. Samtaler om nationaløkonomi afholdes med Niels Skipper (nskipper@econ.au.dk), om finansiering afholdes med Thomas Kokholm (thko@econ.au.dk) eller Elisa Nicolato (eln@econ.au.dk) og om operationsanalyse afholdes med Andreas Klose (aklose@math.au.dk). I tilfælde af at det pga af covid-19 situationen ikke vil være muligt at holde fysiske møder, bedes I kontakte kontaktpersonen i det pågældende fagområde pr. e-mail og aftale virtuelle møder på Skype, Zoom, eller lignende.

Pga. af covid-19 situationen vil det desværre heller ikke være mulig at servere sodavand og sandwich før mødet. Mødet selv kan også følges på Zoom på linket https://aarhusuniversity.zoom.us/j/69840377126.


Kontakt: Andreas Klose Revideret: 08.10.2020