Aarhus Universitets segl

Orienteringsmøde om fagudbud F23 - Matematik-Økonomi

Onsdag 26. oktober 2022 16:00–17:00 Aud. D2 (1531-119)
Orienteringsmøde

Der afholdes

  • Orienteringsmøde om fagudbud F23

for studerende på tredje år af bachelorstudiet og på kandidatstudiet:

  • Onsdag den 26. oktober kl. 16.15 i Aud. D2 om matematik-økonomi

Før mødet serveres sandwich og sodavand fra kl. 16.00 til 16.15!

Tilmelding til forårets kurser (udbudt under NAT) skal foretages over nettet i perioden fra mandag den 1. november til fredag den 5. november 2022. Til mødet findes en blanket som giver en oversigt over fagudbuddet i foråret 2023 samt links til kursusbeskrivelser.

Ansøgning om instruktorat i matematik-økonomi sker elektronisk på linket https://data.math.au.dk/apps/instruktor/. Næste runde af ansøgninger til instuktorater forventes at åbne omkring 1. november 2022.

Kandidatstuderende skal hvert halve år ajourføre deres kandidatprogram. Det sker elektonisk på web siden https://kontrakt.nattech.au.dk/. Bemærk, at kandidatprogrammet skal godkendes, inden der tilmeldes til kurser i perioden november 1-5. Inden eller samtidig med at du opsætter din kandidatkontrakt på https://kontrakt.nattech.au.dk/, skal du til en obligatorisk samtale om dit kandidatprogram. Samtaler om nationaløkonomi afholdes med Niels Skipper (nskipper@econ.au.dk), om finansiering afholdes med Thomas Kokholm (thko@econ.au.dk) eller Elisa Nicolato (eln@econ.au.dk) og om operationsanalyse afholdes med Kent Andersen (kent@math.au.dk).

På gensyn til orienteringsmødet!

Med venlig hilsen

Kent Andersen

Organiseret af: Department of Mathematics
Kontakt: Kent Andersen Revideret: 25.05.2023