Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Besøgsservice

Ved Institut for Matematik har vi en gruppe studerende ansat til at levere foredrag om matematiske emner - i bred forstand. Foredragene kan arrangeres som en del af et besøg ved instituttet eller andre instittutter ved Aarhus Universitet. Niveauet kan tilpasses, så alle kan følge med og til flere af emnerne er det muligt at supplere foredraget med opgaveregning. I forbindelse med et besøg er der også rig mulighed for at høre et oplæg om studiet og få en rundvisning på stedet.

Vi er leveringsdygtige i de foredrag, der kan ses på listen over arrangementer, men vi er hele tiden på udkig efter nye spændende emner om matematikken og dens anvendelser. Derfor er alle forespørgsler om nye emner meget velkomne.

Vi vil gerne, at der tages kontakt mindst 4 uger før besøget skal finde sted.

Kunne du tænke dig at besøge os?


Kunne du tænke dig at prøve livet som studerende på Institut for Matematik en enkelt dag, så book en dag som studerende her:


Formidlingsgruppen 2019/20.

For yderligere spørgsmål kan vi kontaktes pr. e-mail på adressen besoeg@math.au.dk  - Institut for Matematik, Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C.

Undtagelsesvis kan foredragene leveres 'ud af huset', f.eks på et gymnasium. I så fald skal der tages kontakt senest to måneder før, og udgifter dækkes ikke af universitetet.