Aarhus Universitets segl

Tilbud til gymnasieklasser

I Besøgsservice tilbyder vi spændende besøg på instituttet for alle interesserede gymnasieklasser. Tilbuddet er gratis - I skal blot selv sørge for transport til og fra instituttet samt eventuel forplejning.

Vi skræddersyr programmet, så det passer til jeres ønsker i forhold til dato, tidspunkt, indhold og fagligt niveau. For at kunne opfylde dette vil vi gerne, at der tages kontakt senest 4 uger før, at besøget skal finde sted.  

Følgende aktiviteter tilbydes i forbindelse med et besøg:

Foredrag inkl. opgaver (varighed ca. 90 minutter)

Vi er leveringsdygtige i de foredrag, der kan ses på

– men vi er hele tiden på udkig efter nye spændende emner om matematikken og dens anvendelser. Derfor er alle forespørgsler om nye emner meget velkomne.

Oplæg om studiet og studielivet (varighed ca. 45 minutter)

Her kan I vælge om I vil høre en introduktion til Matematik, Matematik-økonomi, Datavidenskab eller en samlet introduktion til de matematiske fag. Eleverne vil få et indblik i hvordan det er at være studerende på Institut for Matematik og de vil selvfølgelig få mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Rundvisning på Institut for Matematik (varighed ca. 30 minutter)

Her viser en af vores studerende jer rundt på instituttet. I kommer forbi kantinen, MATLAB, biblioteket, vandrehallen, solgården m.m. Vi viser også gerne uniparken efter ønske – her skal beregnes lidt ekstra tid i programmet.

Kunne I tænke jer at besøge os? Så udfyld formularen herunder.